Nuclearelectrica tatonează piaţa cu o microofertă de primăvară

16 ian 2014 Autor: Radu Bostan

Nuclearelectrica (SNN), compania care deţine cen­­trala de la Cernavodă, a ieşit pe bursa de energie în cău­ta­rea unor clienţi fermi, cu preţ fix, pentru energia produsă în tim­pul primăverii, perioadă care în mod tradiţional este cea mai ieftină din an.
 
Compania a scos la licitaţie pe platforma OPCOM un nu­măr de 15 pachete de energie, care însu­mat reprezintă 0,2 TWh, echi­va­lent cu 2% din cantitatea estimată a fi produsă în acest an de cele do­uă reactoare nucleare. La un preţ ferm de 169 lei pe MWh, produ­că­torul nuclear de electricitate spe­ră să-şi asigure venituri de aproape 8 mil. euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.01.2014

 
Cuvinte cheie:
nuclearelectrica
, primavara
, piata
, energie
, pret
, bursa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide