Companii

Fabrica de ţevi TehnoWorld din Suceava a ajuns la afaceri de 434 mil. lei, plus 5% în 2023, cu un profit de 45 mil. lei. Fabrica este în discuţii de vânzare

Fabrica de ţevi TehnoWorld din Suceava a ajuns la...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.04.2024, 00:05 1999

TehnoWorld, companie din Suceava care produce ţeavă din polietilenă, şi-a majorat cifra de afaceri cu 5% în 2023 comparativ cu anul precedent, ajungând astfel la 434,4 milioane de lei, potrivit celor mai recente informaţii disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul a urcat la 45,5 milioane de lei, iar numărul de angajaţi a crescut cu circa 25, până la 233.

Ziarul Financiar a scris în fe­bruarie 2024 că firma TehnoWorld a fost scoasă la vânzare, de acest proces ocupându-se compania de consultanţă EY. Printre potenţialii cumpărători s-ar regăsi, potrivit datelor ZF, şi irlan­de­zii de la CRH, care deţin în România producătorul de ciment Romcim. Nici reprezentanţii CRH, nici cei ai TehnoWorld nu au confir­mat însă discuţiile privind această tran­zacţie.

Produsele care se fac în halele TehnoWorld sunt potrivite pentru realizarea proiectelor de infra­struc­tură, reţele de alimentare cu apă, reţele de canalizare, irigaţii, manage­mentul deşeurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO