Companii

Farmacia Tei şi Bebe Tei au ajuns la afaceri totale de aproape 1,9 mld. lei şi la 17 magazine anul trecut: „În mai vom deschide magazine în Braşov, în iunie la Craiova, iar în a doua parte a anului în Capitală şi în Focşani“

ANTREPRENORI LOCALI

Farmacia Tei şi Bebe Tei au ajuns la afaceri totale de...

Autor: Mirabela Tiron

18.01.2024, 00:07 252

Farmacia Tei a sărit anul trecut pragul de 1,1 miliarde de lei afaceri, plus 16% faţă de anul anterior iar Bebe Tei a terminat cu 758 mil. lei, în creştere cu 29,3% De anul trecut grupul a intrat şi pe segmentul de suplimente şi OTC-uri pentru animale de companie, cu o gamă de 1.300-1.400 de produse în magazine.

Lanţul de farmacii Tei, unul din cele mai dinamice businessuri de pe piaţa locală, fondat de antreprenoarea Roxana Maftei, va pune pe harta extin­derii noi magazine anul acesta, în Braşov, Craiova, sec­torul 4 din Capitală şi Focşani, împreună cu Bebe Tei, potrivit oficialilor companiei.

„Anul trecut, Farmacia Tei a finalizat cu o cifră de afaceri de 1,1 miliarde de lei, în creştere cu 16%. Creşterea cifrei de afaceri vine din scumpirea produselor, pe volum am avut o scădere cu 4%. Pentru acest an am bugetat la Farmacia Tei acelaşi avans de anul trecut. Bebe Tei a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 758 mil. lei, în creştere cu 29,3%“, a  declarat pentru ZF Roxana Maftei, fondatoarea Farmaciei Tei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO