Companii

Februarie, cea mai slabă lună din ultimii ani pentru schi. Administratorii pârtiilor se roagă să ningă până la vacanţa şcolară. „Vremea din weekend i-a scos pe oameni în parc, nu la schi“

Ultima perioadă a adus temperaturi ridicate, peste media normală, iar zăpada de pe pârtiile din ţară a început să se topească, astfel, unele pârtii din ţară au devenit impracticabile. Surse foto: capturile au fost realizate de ZF ieri, 12 februarie, de pe platformele webcamromania si sinaiago.

Autor: Miruna Diaconu

14.02.2024, 00:06 234

Elevii din 26 de judeţe din ţară intră în „vacanţa de schi“ săptămâna viitoare, iar administratorii de la munte se roagă pentru zăpadă şi temperaturi mai mici.

Temperaturile ridicate înregis­trate în aproape toată ţara în această perioadă i-au bucurat pe cei dornici de venirea timpurie a primăverii, însă a afectat starea pârtiilor de schi din a­proape toate zonele. Cu un sezon în­ce­put în luna ianuarie, zăpada a înce­put să se topească şi să facă aproape impracticabile sporturile de iarnă. Administratorii pârtiilor de schi spun că luna februarie e cea mai proastă raportată la aceeaşi perioadă din ultimii ani, însă speră la ninsori şi la un val de oameni odată cu vacanţa şcolară.

Dan Gherman, managerul com­pa­niei Teleferic Cindrel, care adminis­trează Arena Platoş Păltiniş, spune că e cea mai proastă lună februarie din ultimii ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO