Companii

Firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat grupul francez Carrefour în semnarea acordului pentru achiziţia sucursalei locale a Louis Delhaize Group, care operează în România sub brandul Cora

Firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat...

Autor: Roxana Rosu

03.05.2023, 15:08 396

Firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat grupul Carrefour în tranzacţia prin care a cumpărat sucursala locală a Louis Delhaize Group, care operează în România sub brandul Cora.

După aprobarea tranzacţiei de către autorităţile competente, Carrefour va prelua 10 hipermarketuri Cora şi 8 magazine Cora Urban şi aproape 2.400 de angajaţi, în cadrul celei mai importante tranzacţii din sectorul retail din ultimii ani.

Reprezentantul legal al cumpărătorului a fost societatea de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii, a cărei echipă multidisciplinară a acoperit întregul spectru de chestiuni juridice, incluzând aspecte de drept societar şi comercial, fuziuni şi achiziţii, drept imobiliar, dreptul concurenţei, dreptul muncii, proprietate intelectuală etc.

Avocaţii au asistat Carrefour şi pe parcursul procesului de due diligence, precum şi în legătură cu negocierea documentelor tranzacţiei şi semnarea acestora. Tranzacţia este supusă aprobării autorităţilor de concurenţă relevante şi se preconizează a fi finalizată până la sfârşitul anului 2023.

Echipa a fost condusă de Răzvan Gheorghiu-Testa (Partener), alături de Horia Ispas (Partener) şi Raluca Vasilache (Partener), împreună cu Veronica Aman (Managing Associate) şi Dana Barbu (Managing Associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO