Companii

Fosta directoare de comunicare de la McDonald‘s a deschis o gelaterie

Fosta directoare de comunicare de la McDonald‘s a deschis o gelaterie

Autor: Cristina Rosca

19.08.2011, 00:00 1374

Atena Balint, fosta directoare de comunicare a lanţului de restaurante McDonald's, împreună cu Corina Năduh au deschis în Centrul Vechi, pe strada Covaci, numărul 5, un gelato bar, La Delicii, în care au investit 252.000 de lei (circa 60.000 de euro).

Gelateria, care are o suprafaţă de 60 de metri pătraţi - 30 de metri pătraţi interior şi 30 de metri pătraţi terasa - are o capacitate totală de 45 de locuri (15 locuri în interior şi alte 30 de locuri pe terasă).

În fiecare zi La Delicii vinde 14 sortimente de îngheţată (care se pot schimba zilnic), la un preţ de 4,5 lei pentru o cupă. Mai mult, acţionarii spun că ar putea deschide alte locaţii, fără a preciza însă un orizont de timp.

"Pe viitor ne propunem să deschidem cel putin două noi locaţii în Bucureşti şi, de ce nu, şi în alte oraşe alte ţării." Atena Balint şi Corina Năduh deţin compania Fabrica de Îngheţată AAC, înfiinţată în anul 2011, prin intermediul căreia s-a realizat investiţia în gelateria La Delicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO