Companii

Foştii proprietari ai Primola au cumpărat active ale unei fabrici de lactate din Brăila

Foştii proprietari ai Primola au cumpărat active ale...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

27.02.2014, 00:06 784
Compania Supreme Concept Con­struct, una dintre firmele deţinute de fraţii Jihad şi Johhny Jabra, foştii pro­prie­tari ai brandului de ciocolată Pri­mola, a achiziţionat la începutul acestui an bunuri ale producătorului de lactate Lactaprod din Brăila, aflat în faliment.
 
Tranzacţia se ridică la circa 1,4 mil. lei (300.000 de euro fără TVA), conform datelor apă­rute în Buletinul Pro­ce­durilor de Insol­venţă.
 
Lactaprod, care ope­ra o unitate de pro­duc­ţie a lactatelor în Brăila şi care avea în por­tofoliu brandurile Mar­ga­re­to şi Paco Lactate, a intrat în insolvenţă la finalul anului 2011, iar un an mai târziu compania a intrat în faliment. Ad­mi­nis­tra­torul judiciar a fost numit atunci fir­ma Sierra Quadrant, care ul­te­rior a de­venit lichidator judiciar. Re­pre­zen­tanţii Sierra Quadrant nu au răs­puns so­lici­tării ZF cu privire la bu­nu­rile vân­dute către Supreme Concept Con­struct.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO