Companii

Fostul director al Rompetrol Gas a intrat în echipa de conducere a Gaz Sud

Autor: Carol Dan

25.01.2012, 00:00 745

Toma Veron, fostul director general al distribuitorului de gaz petrolier lichefiat (GPL) Rompetrol Gas, a preluat o poziţie de conducere la distribuitorul de gaze naturale Gaz Sud, controlat de fondul de investiţii ceh PPF Investments Limited.

"Am plecat din Rompetrol Gas la 1 decembrie 2011. Acum ocup o poziţie de conducere în Gaz Sud", a declarat Veron. El a ocupat poziţia de şef al Rompetrol Gas de la înfiinţarea acestei companii, în anul 2006. Rompetrol Gas este divizia de comerţ cu GPL a grupului Rompetrol, controlat de compania kazahă de stat KazMunaiGaz. Grupul Rompetrol a comunicat că în locul lui Veron a fost numit la conducerea Rompetrol Gas Sorin Nichita.

"Noul director general al Rompetrol Gas este, din 12 ianuarie, domnul Sorin Nichita. Acesta s-a alăturat grupului în 2005 ca manager de proiect în Rompetrol Downstream. În 2007 a promovat în funcţia de director general al Rompetrol Georgia, iar din 2009 până în prezent a ocupat poziţia de director general al Rompetrol Bulgaria", potrivit datelor de la Rompetrol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO