Companii

Francizatul Subway de la Cocor şi Victoriei: Se poate ajunge pe break-even în una-două luni

Pâinea este făcută în Germania, iar carnea este şi ea importată. Locale sunt legumele. La pâine avem un contract pentru un anumit conţinut şi o anumită cantitate. Se importă pentru toată reţeaua din România, Grecia şi Bulgaria. Discounturile sunt foarte mari şi nu găsim un producător în România care să producă la preţul acesta. Este vorba despre o economie de masă.

Constantin Degeratu, francizatul Subway Cocor şi Piaţa Victoriei

Autor: Cristina Roşca

14.04.2013, 21:10 198

Constantin Degeratu (44 de ani), care deţine împreună cu un partener francizele restaurantelor Subway de la Cocor şi din Piaţa Victoriei, spune că vrea să mai deschidă în acest an cel puţin două noi localuri sub brandul Subway în Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO