Companii

Grupul francez Accor duce în premieră brandul Mercure în Republica Moldova prin afilierea unui hotel din Chişinău, în baza unui contract de franciză cu o firmă locală

Grupul francez Accor duce în premieră brandul Mercure...

Autor: Roxana Rosu

15.03.2023, 10:03 88

Grupul francez Accor duce în premieră brandul Mercure în Republica Moldova prin afilierea unui hotel din Chişinău, în baza unui contract de franciză cu o firmă locală.

Hotelul, deţinut de Coriap SRL, va fi deschis la finalul anului şi va avea 74 de camere, restaurant a-la-carte şi bar, trei săli de conferinţe, sală de fitness şi saună.

"Industria ospitalităţii este astăzi mai mult decât o afacere. Este o vocaţie care necesită un angajament ferm de a avea grijă de fiecare călător, de a-l încânta şi de a-l surprinde. De a-l purta într-o călătorie emoţională, din momentul în care face primii paşi în proprietatea ta. Este un amestec bine echilibrat de pasiune şi excelenţă în servicii. Avem pasiunea şi ambiţia de a onora patrimoniul cultural al oraşului nostru şi de a-l arăta lumii. Accor are know-how-ul operaţional şi cheia unei reţele bogate şi complexe de canale de distribuţie şi de loializare care aduc vizibilitate proprietăţii noastre şi spun povestea destinaţiei. Suntem încrezători în viitorul parteneriatului cu grupul global Accor şi aşteptăm cu nerăbdare intrarea pe piaţă a noului nostru hotel." a declarat Chiorescu Virginia reprezentantul Coriap SRL.

Proprietatea se află la doar 4 km de gară, şi la mai puţin de o jumătate de oră de Aeroportul Internaţional Chişinău.

"Decizia Accor de a deschide un nou hotel aici este o dovadă a pasiunii noastre de a promova turismul local şi de a prezenta lumii această zonă a Europei. Aducând Chişinăul în atenţia comunităţii internaţionale a Accor, deschidem noi oportunităţi pentru ca viitorii oaspeţi să experimenteze cultura şi farmecul unic ale oraşului. Angajamentul nostru este de a oferi aceleaşi standarde înalte de servicii şi confort pentru care Accor este cunoscut şi suntem încrezători că noua destinaţie va oferi oaspeţilor amintiri de neuitat. Suntem onoraţi să colaborăm pentru deschiderea acestui hotel cu un dezvoltator local respectat, care a avut deja un impact semnificativ asupra oraşului.", spune Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova şi Republica Cehă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO