Companii

H&M intră în Unirii, Plaza şi Mall

24.06.2010, 23:49 251

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M, cu afaceri globale de10 mld. euro în 2009, a anunţat că va deschide, în primăvara anuluiviitor, primele magazine la nivel local, centrele comerciale alesepentru dezvoltare, Unirea Shopping Center, Plaza şi Bucureşti Mall,fiind unele dintre cele mai importante din punctul de vedere altraficului zilnic.

"H&M a semnat un contract pentru primul magazin înBucureşti, România. Vom deschide într-unul dintre cele mai maricentre comerciale, situat în vestul Bucureştiului", au declaratpentru ZF reprezentanţii H&M.

Chiar dacă suedezii vorbesc doar de un magazin în vestulBucureştiului, acesta fiind cel mai probabil Plaza România, surseZF anunţă că semnarea celorlalte două contracte este în fazăfinală. Nici conducerea Anchor Grup, dezvoltatorul Plaza România şiBucureşti Mall şi nici familia Adamescu, proprietara UnireaShopping Center nu au comentat pe marginea acestui subiect.

În aprilie 2011, H&M va deschide la parterul Plaza, cel maiprobail în locul lăsat liber de Leonardo - care s-a mutat înextensia centrului comercial, primul magazin, întins pe o suprafaţăde 1.400 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO