Harman, cunoscuţi pentru sistemele audio, dezvoltă sistemul iDrive pentru BMW la Bucureşti

17 mar 2017 Autor: Bogdan Alecu

Americanii de la Harman, cunoscuţi în industria auto pentru sistemele audio, dezvoltă în birourile de la Bucureşti următoarea generaţie a sistemului de infotainment iDrive de la BMW, unul dintre cele mai complexe din industria auto locală, potrivit unor date din piaţă. Reprezentanţii Harman nu au oferit niciun comentariu pe acest subiect până la închiderea ediţiei.

Harman a semnat la începutul acestui an un contract de închiriere pentru 7.700 metri pătraţi în Metroffice, pentru o perioadă de peste zece ani. Harman va avea spaţii de birouri, showroom, spaţii de depozitare, precum şi un laborator auto subteran în cadrul proiectului Metroffice, amplasat în Pipera, în zona Dimitrie Pompeiu.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.03.2017

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, bmw
, dezvoltare
, sistem
, industria auto
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide