Companii

Hotel de trei milioane de euro pentru business in Cluj

01.12.2004, 00:00 24

Oferta hoteliera clujeana se va mari din iarna viitoare in conditiile in care atunci vor fi finalizate lucrarile de constructie a unui nou hotel de trei stele, realizat in urma unui parteneriat romano-italian.
"Am investit pana in prezent 1,5 mil. euro doar pentru partea de structura, iar investitia toatala se va dubla o data cu finisajul. Finantarea este realizata exclusiv din resurse proprii, nu am contractat nici un credit pentru constructia hotelului, acesta fiind principalul motiv pentru care nu suntem presati de nici un factor", a declarat pentru ZF Transilvania, Radu Paslaru, cel care realizeaza jumatate din investitie.
Noul hotel va avea o suprafata locuibila de 5.100 de metri patrati si o suprafata construita de 5.400 de metri patrati. "Vom avea intr-o prima faza 66 de camere, dar ne gandim la amenajarea a patru apartamente la ultimul etaj", a mai spus Paslaru. Subsolul este destinat unor servicii specifice, de sauna, masaj, infrumusetare si intretinere corporala, iar parterul va fi ocupat de o sala polivalenta, adaptata cerintelor de business: organizrea de conferinte, mese rotunde sau cocktail-uri" a mai spus omul de afaceri.
Investitia va fi realizata de Radu Paslaru si Luciano Lupini, un om de afaceri italian care isi propune sa dezvolte mai multe afaceri in Romania. Radu Paslaru este inginer constructor si asociat al firmei Il Cafee Servexim, companie care produce cafea destinata exclusiv barurilor si restaurantelor. transilvania@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO