Companii

Hotelul de cinci stele JW Marriott şi-a dublat veniturile până la 154 mil. lei în 2022, cel mai bun rezultat din istoria companiei. Compania a revenit pe profit, raportând un profit net de 31 mil. lei, după doi ani de pandemie în care a înregistrat pierderi

Hotelul de cinci stele JW Marriott şi-a dublat...

Autor: Miruna Diaconu

01.06.2023, 00:05 99

Hotelul JW Marriott din Bucureşti şi-a dublat veniturile în 2022, ajungând la o cifră de afaceri de 154 milioane lei, potrivit datelor Ministerului de Finanţe. Rezultatul înregistrat anul trecut a însemnat un record pentru companie, fiind cele mai mari venituri raportate de com­panie până acum.

După doi ani de pandemie, în care firma care administrează hotelul de cinci stele din Bucureşti a avut pier­deri de zeci de milioane de lei, com­pania a revenit pe profit şi a ra­portat un rezultat de aproape 31 mi­lioane lei profit net, potrivit aceleaşi surse.

Totodată, compania a avut anul trecut un număr mediu de 296 de angajaţi, revenind astfel la nivelul din 2019.

JW Marriott, situat în apropierea Palatului Parlamentului, are 402 ca­me­re, 12 săli de conferinţe, cu o su­pra­faţă totală de aproximativ 2.000 mp, şi şase restaurante şi lounge-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO