Companii

Hotelul de cinci stele Saturn din sudul litoralului vrea afaceri mai mari cu 10% în 2018. „Am extins capacitatea de cazare cu 19 camere noi“

Hotelul Saturn a ajuns la 91 de camere în total

Hotelul Saturn a ajuns la 91 de camere în total

Autor: Mirabela Tiron

30.04.2018, 00:06 929

♦ Hotelul Saturn este prima unitate cu clasificare de cinci stele deschisă în sudul litoralului, o zonă aleasă în principal de familiile cu copii.

Hotelul de cinci stele Saturn din staţiunea cu acelaşi nume, controlat de familia Stan, ţinteşte afaceri mai mari cu 10% în acest an, după ce anul anterior a finalizat cu venituri de 800.000 de euro, potrivit oficialilor companiei.

„În acest an vom pune la dispoziţie o capacitate de cazare mai mare la hotel, după ce anul trecut am finalizat construcţia unui corp nou cu încă 19 spaţii de cazare. Astfel hotelul Saturn a ajuns la 91 de camere în total. Am renovat şi restaurantul hotelului“, a spus pentru ZF Linica Stan, implicată în administrarea businessului hotelier alături de fiul şi soţul ei.

Hotelul Saturn este pri­ma unitate cu clasificare de cinci stele deschisă în su­dul litoralului, o zonă aleasă în principal de familiile cu copii.

„Pentru minivacanţa de 1 Mai avem 70% din camere rezervate, vin familii cu copii în Saturn pentru trei nopţi. Şi pentru sezonul de vară sunt făcute rezervări, vom avea un an mai bun, Saturn este o staţiune din ce în ce mai căutată. Vom oferi sejururi în regim all-inclusive“, a mai spus Linica Stan pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO