Companii

Hotelul de patru stele TTS Covasna, o investiţie a omului de afaceri Mircea Mihăilescu, a ajuns la afaceri de 8 mil. lei anul trecut: „60% din clienţi vin pentru baza de tratament, pentru recuperare medicală“. Hotelul a fost deschis în 2016, în urma unei investiţii de 5,3 mil. euro

Hotelul de patru stele TTS Covasna, o investiţie a...

Autor: Mirabela Tiron

21.09.2023, 17:40 8046

Hotelul de patru stele TTS Covasna, deschis în 2016, în urma unei investiţii de 5,3 milioane de euro realizată de omul de afaceri Mircea Mihăilescu (fondatorul gru­pului de transport naval TTS), a fi­na­lizat anul trecut cu afaceri de 8 mi­lioane de lei iar pentru acest an estimează o creştere cu 5%, potrivit oficialilor companiei.

„Hotelul are 58 de camere şi are o bază de tratament pentru recupe­rarea cardiovasculară şi circulaţie periferică. 60% din cei care se cazează vin pentru recuperare iar restul pentru pachete spa sau la evenimente“, a spus pentru ZF Gheorghe Adrian Onea, administratorul hotelului.

Hotelul are o capacitate de 116 locuri în camere şi apartamente, două săli de confe­rinţe şi un restaurant şi este situat  în zona Valea Zânelor din staţiunea Covasna. În cadrul hotelului se fac tratamente cu factori naturali, electroterapie, hidroterapie, termo­te­rapie, kinetoterapie dar şi terapie cu aerosoli şi masaj medical, potrivit datelor de pe site.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO