Companii

Hotelul Rina Sinaia, unul dintre cei mai mari jucători de pe Valea Prahovei, grad de ocupare mediu de 85% anul trecut: Sperăm la o creştere a numărului de străini la nivelul din 2019

Hotelul Rina Sinaia, unul dintre cei mai mari jucători...

Autor: Mirabela Tiron

27.02.2024, 18:00 122

Judeţul Prahova a atras anul trecut în toate unităţile de cazare 55.000 de străini, în creştere cu 37,5% faţă de anul anterior. Spre comparaţie,  în 2019, anul de referinţă în turism, staţiunile montane atrăgeau 79.600 de străini.

Compania Sinaia SA, care administrează două hoteluri în staţiunea montană Sinaia, controlat de acţionari israelieni, şi-a crescut afacerile cu 25% anul trecut faţă de nivelul de 55 mil. lei în anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

„Anul trecut am avut un grad mediu de ocupare de 85%, facilităţile pe care le avem, sălile de conferinţă, restaurantele au contribuit la aducerea turiştilor. Am investit în modernizarea restaurantelor. Estimăm în acest an rezultate similare cu cele de anul trecut“, a declarat pentru ZF Oryah Ben Nissan, CEO al  hotelului, care a preluat conducerea unităţii în august 2017. El a condus anterior hoteluri din Tel Aviv şi Ierusalim, venind la Sinaia pentru a prelua managementul celor două unităţi hoteliere Rina Sinaia şi Rina Cerbul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO