Companii

Igor Tikhonov a mai primit un mandat de doi ani la conducerea producătorului Ursus

Igor Tikhonov, preşedinte Ursus Breweries

Igor Tikhonov, preşedinte Ursus Breweries

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.04.2017, 00:06 380
Igor Tikhonov, 47 de ani, managerul rus care conduce de trei ani operaţiunile Ursus Breweries din poziţia de preşedinte, a primit un mandat de doi ani în funcţia de director general al producătorului de bere.

Mandatul de director general al lui Igor Tikhonov se va încheia în martie 2019, conform datelor din Monitorul Oficial. Managerul a pre­luat conducerea companiei în 2014 şi în mandatul lui Ursus Breweries, cel mai mare jucător de pe piaţa locală a berii, şi-a schimbat acţionariatul. Recent, grupul japonez Asahi a finalizat achiziţia producătorului de bere de la grupul sud-african SABMiller. Astfel, Ursus Breweries şi-a schimbat proprietarul după două decenii.

Igor Tikhonov a început să lucreze pentru SABMiller în anul 2001, fiind numit în poziţia de director de vânzări pentru Federaţia Rusă. Ulterior, a fost promovat în funcţia de director de dezvoltare strategică pentru Rusia, unde a coordonat un amplu proces de planificare strategică, destinat să consolideze poziţia companiei în Rusia şi ţări din CSI. Timp de un an a fost director general CSI, iar în 2008 a fost numit director general pentru filiala din Ucraina, conform datelor furnizate anterior de companie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO