Închirierea de personal şi reluarea angajărilor au sporit anul trecut afacerile celor mai mari jucători din HR

16 iun 2014 Autor: Adelina Mihai

Afacerile celor mai mari cinci jucători de pe piaţa servi­ci­ilor de recrutare şi închi­riere de forţă de muncă tem­po-rară au crescut semnifi­cativ şi anul trecut, pe fondul nevoii compa­niilor de a avea o anumită flexibilitate în structura de personal, dar şi al recrutărilor sem­nificative făcute de angajatorii din IT.

Adecco, Manpower, Lugera, Trenk­walder şi APT au fost liderii pieţei de servicii în domeniul resurselor umane în 2013, când cifrele de afaceri au cunoscut creşteri cuprinse între 10 şi 40%, potrivit datelor centralizate de ZF pe baza bilan­ţurilor depuse de companii la Minis­terul de Finanţe. O altă observaţie este că, spre deosebire de 2012, toate companiile aflate în top cinci au înregistrat profit.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.06.2014

 
Cuvinte cheie:
crestere
, afaceri
, personal
, jucatori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide