Industrie

Restaurantele din hotelurile Palace şi Caraiman din Sinaia, afaceri totale de 1,3 mil. euro

Restaurantele din hotelurile Palace şi Caraiman din...

Autor: Mirabela Tiron

12.03.2018, 00:06 467

♦ Bonul mediu este de 40-50 de lei pentru turiştii care vin individual, iar cei mai mulţi clienţi sunt români.

Restaurantele Palace şi Carai­man din Sinaia, cu o capacitate totală de 350 de locuri, amplasate în cadrul hote­lurilor Palace şi Caraiman, clădiri de patrimoniu istoric, au avut în 2017 ve­ni­turi de 1,3 milioane de euro, în uşoară creş­tere faţă de anul anterior, potrivit ofi­cialilor companiei care le ad­ministrează.

„Cele două restaurante au mers mai bine acum la început de an, a crescut volumul de vânzări, ne-a ajutat mult ză­pa­da, s-a putut schia. Aproape 50-60% din venituri sunt asigurate de clienţii com­panii, care organizează tot felul de eve­nimente corporate. Anul trecut res­taurantele au avut ve­nit­uri de aproape 1,3 mi­lioane de euro“, a spus pen­tru ZF Ion Iustinian Şchiopu, proprietarul com­pa­niei Palace Moun­tain Prest, ju­cător ce a închiriat din 2012 cele două res­tau­ran­te de la com­pa­nia Pa­lace SA Sinaia (lis­ta­tă pe bur­să), care de­ţine ho­­te­lu­­rile Pa­lace (pa­­­tru ste­le) şi Carai­man (trei ste­le) din Sinaia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO