Companii

Interagro reziliază contractul cu Amonil ca urmare a "atacurilor din presă" şi a "imensului prejudiciu de imagine"

28.07.2010, 18:46 55

Consiliul de administraţie al Interagro a reziliat contractul cuproducătorul de îngrăşăminte chimice Amonil Slobozia (AMO) pentruprocesare a gazului metan, încheiat în noiembrie 2009, se aratăîntr-o notificare a Interagro publicată de Amonil la BVB.

"Prin contractul de procesare 2009.05.08/01.11.2009, contractaprobat de AGA, Interagro a menţinut în funcţiune combinatul deşipiaţa îngrăşămintelor s-a păbuşit odată cu declanşarea crizeieconomico-financiare. Atacurile din presă din ultima perioadă şiimensul prejudiuciu de imagine pe care acestea le-au produsgrupului Interagro (...) au determinat Consiliul de administraţieal Interagro să decidă rezilierea contractului. Drept urmare,consideraţi prezenta notificare ca demersul legal necesar încetăriiacestui contract", se arată în anunţ.

Consiliul de Administraţie al Amonil a fost convocat joi, 29iulie, pentru analiza situaţiei create.

În notificarea trimisă, reprezentanţii Interagro spun căsocietatea a participat cu finanţare pentru punerea în funcţiune acombinatului Amonil şi cu experienţa necesară pentru managementulconsorţiului şi în comerţul cu îngrăşăminte chimice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO