INTERVIU

Ionel Ciucioi, Vrancart: Vrem să construim o nouă fabrică de hârtie la Adjud

17 mai 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Ionel Ciucioi a preluat conducerea Vrancart în noiembrie 2013. Anterior, a lucrat ca senior manager pentru companiile de consultanţă PriceWaterhouseCoopers şi Ernst&Young. Este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Investiţia se ridică la 50 mil. euro, iar producătorul îşi doreşte în continuare un ajutor de stat.

Producătorul de carton ondulat Vrancart din Adjud, controlat de SIF Banat-Crişana, are în plan să construiască încă o fabrică alături de facilităţile de producţie pe care le are deja în Adjud, o investiţie care ar ajunge la circa 50 mil. euro. „Avem un proiect mare, pentru care ne dorim să obţinem un ajutor de stat, vrem să construim o nouă fabrică la Adjud, pentru că acolo avem teren disponibil. Sunt 25 de hectare neocu­pate, chiar lângă ceea ce e deja construit, pe o suprafaţă de 35 de hectare. În noua fabrică, vrem să punem în funcţiune o maşină de hârtie“, spune Ionel Ciucioi, directorul general al Vrancart. Compania aşteaptă însă un răspuns privind ajutorul de stat pentru care a depus dosar. În cazul în care acesta va fi aprobat, construcţia va fi demarată şi finalizată în aproximativ trei ani. Solicitarea de ajutor de stat a fost depusă anul trecut, însă nu a fost aprobată, Vrancart plasându-se pe locul al doilea în topul proiectelor care au fost respinse de Ministerul Finanţelor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2017

 
Cuvinte cheie:
vrancart
, adjud
, fabrica
, construire
, hartie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Închide