Iulian Dascălu a investit 1,2 mil. euro într-un amfiteatru pentru spectacole la Palas Iaşi

7 sep 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Iulian Dascălu a vândut jumătate din acţiunile companiilor care operează cele patru malluri Iulius din Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava fondului olandez de investiţii Atterbury Europe

Compania de dezvoltare imobiliară Iulius Group, dezvoltată de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, a investit 1,2 milioane de euro într-un amfiteatru în aer liber care face parte din ansamblul Palas din Iaşi. „Amfiteatrul este situat în parcul ansamblului mixt şi are o capacitate de aproximativ 460 de locuri”, spun reprezentanţii Iulius Group. În acest spaţiu, vor avea loc evenimente artistice, amfiteatrul urmând să fie inaugurat vi­neri. Investiţia este menită să atra­gă mai mulţi turişti în Iaşi, în con­diţiile în care, po­trivit repre­zen­­­tanţilor Iu­lius, an­sam­blul Palas Iaşi aduce anual 17 mili­oane de vizitatori în regiune.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.09.2017

 
Cuvinte cheie:
iasi
, iulian dascalu
, palas iasi
, spectacole
, dezvoltare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide