Companii

JYSK deschide un magazin în Câmpina, Prahova, şi ajunge la o reţea de 113 unităţi în România. 793,6 mil. lei a fost cifra de afaceri înregistrată de JYSK în anul financiar 2021 încheiat la 31 august

JYSK deschide un magazin în Câmpina, Prahova, şi...

Autor: Laurentiu Cotu

03.02.2022, 00:04 255

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România şi inaugurează joi, 3 februarie, un magazin la Câmpina, judeţul Prahova, ajungând astfel la o reţea de 113 unităţi pe piaţa locală.

În judeţul Prahova, JYSK este prezent deja cu două magazine în Ploieşti şi cu un magazin în Vălenii de Munte, iar odată cu această deschidere ajunge şi în oraşul Câmpina.

„Prahova este un judeţ cu mult potenţial. În 2019, când am deschis magazinul din Vălenii de Munte, multă lume s-a mirat că deschidem şi în oraşe mici. Strategia JYSK este însă de a fi cât mai aproape de clienţi, astfel încât oricine să aibă un magazin JYSK în proximitate. (…) Pregătim de multe luni deschiderea magazinului JYSK Câmpina, iar acum suntem bucuroşi că anunţăm prima deschidere a anului 2022“, a declarat Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO