Companii

La 33 de ani şi-a făcut firmă şi montează tâmplărie pentru nemţi

La 33 de ani şi-a făcut firmă şi montează...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

17.08.2013, 08:54 1327
Bogdan Cernat, 33 de ani, din Braşov, un antre­prenor care are o experienţă de peste şase ani în montarea de tâmplărie, a decis anul trecut să meargă pe cont propriu şi şi-a deschis o firmă de tip SRL-D, care se ocupă atât de montarea tâm­plăriei, cât şi de mentenanţa sistemelor.
 
„Am lucrat timp de şase ani în domeniu şi pentru că tot se închideau firme sau nu erau administrate bine, am decis să lucrez pentru mine“, spune tânărul care este de profesie subinginer, fiind absolvent al Facultăţii de design in­dustrial din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov.
 
În mai 2012 a înfiinţat firma Clinica de Termopane SRL-D, în care a investit circa 7.000 de euro,  şi alături de doi cola­bo­ratori a început să monteze tâmplărie în casele braşovenilor.
 
„Peste 90% din clienţii noştri au venit din reco­man­dările directe ale unor clienţi an­teriori.“
 
În timp, Clinica de Termo­pa­ne SRL-D s-a trans­format dintr-o firmă cu acti­vitate la ni­vel local într-un busi­ness care oferă servicii şi în afara ţării.
 
Astfel, Bogdan Cernat a ajuns în ţări precum Italia sau Ger­mania unde a lucrat mai în­tâi pentru românii de acolo, iar apoi, la recoman­darea aces­tora, a început să monteze tâmplărie pentru localnici.
 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO