Companii

Libra Internet Bank a scos la licitaţie un hotel din Capitală controlat de George Pădure pentru a-şi recupera 6,9 mil. euro, iar printre „peţitori“ s-a aflat şi grupul francez Accor, proprietarul Novotel

George Pădure, fost primar al sectorului 1 din Capitală

George Pădure, fost primar al sectorului 1 din Capitală

Autor: Mădălina Panaete

10.05.2017, 00:05 1002
Hotelul Best Western Plus Expocenter, clasat la patru stele şi aflat în nordul Capitalei, este scos la licitaţie de către Libra Internet Bank, preţul de pornire fiind de 6,9 milioane de euro.
 
Hotelul este controlat prin inter­mediul companiei Arena Admin SRL de omul de afaceri George Pădure, fost primar al sectorului 1 din Capitală şi cunoscut pentru afacerea Gepa Electro Center – unul dintre primele magazine de electronice înfiinţate după ’90. Arena Admin, care în prezent poartă numele de Hotel Proiect, figurează la Registrul Comerţului ca fiind în insolvenţă. Unitatea de cazare a fost deschisă în octombrie 2015 şi are 77 de camere şi zece apartamente, iar în mansardă mai pot fi amenajate 3 apartamente. De asemenea, hotelul dispune de 2 restaurante, 3 săli de conferinţe (cu o capacitate de 20-60 de persoane fiecare), 2 săli mari pentru evenimente, cu o capa­citate de 200 de persoane, terasă, dar şi locuri de parcare.
 
Hotelul Best Western Plus Expo­center este practic fostul hotel Di-plomat şi este situat pe Bulervardul Poligrafiei nr. 69. De altfel, Arena Admin a fost achiziţionat în insolvenţă, fiind ipotecat în favoarea Erste Bank, conform datelor din Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. După achiziţie, George Pădure a modernizat hotelul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO