Companii

Liderul pieţei de servicii stomatologice merge spre afaceri de 20 mil. lei

Liderul pieţei de servicii stomatologice merge spre...

Autor: Ioana David

19.01.2015, 00:05 544
Clinicile stomatologice Dent Estet, deţinute de Oana Taban şi Nicu Hagivreta, au realizat în 2014 o cifră de afaceri de peste 17,8 milioane de lei (peste 4 mil. euro), în creştere cu 20% comparativ nivelul din 2013.
 
„La nivel de grup, luând în considerare cele şapte clinici din Bucureşti şi Timişoara, a fost atins obiectivul de creştere a cifrei de afaceri cu 20%“, a spus Oana Taban, CEO al Dent Estet. Ea a pre­cizat că toate unităţile pe care com­pa­nia le operează au fost pe creştere, în special cele specializate pe servicii de­dicate adulţilor (Dent Estet ope­rează şi clinici pentru copii şi adoles­cenţi, iar cea de-a treia clinică Dent Estet 4 Kids a fost inau­gurată în 2014 în urma unei investiţii de 0,2 mil. euro).
 
Cu acest nivel al afacerilor, Dent Estet este cel mai mare ju­că­tor de pe piaţa serviciilor stoma­tologice, potri­vit ultimelor date publice disponibile (cele din 2013), într-o piaţă de apro­xi­ma­tiv 500 mil. lei, unde marja medie de profit este de 10%.
 
„Cifra de afaceri înregistrată la finalul anului 2014 este foarte mare pentru domeniul stomato­lo­gic din Ro­mânia şi am ajuns în punctul în care consi­derăm că inovaţiile în piaţa de profil trebuie susţinute de un efort educaţional con­cen­trate (…)“, a mai spus Oana Taban. În aceste con­diţii, 2015 va fi un an al consolidării pentru companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO