Companii

Mallurile solicită certificate de urgenţă pentru scutiri la plata utilităţilor. Andrei Pogonaru, Veranda: Toate mallurile sunt îndreptăţite să aplice pentru obţinerea acestui certificat

Mallurile solicită certificate de urgenţă pentru...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.04.2020, 10:46 565

Marile centre comerciale şi-au închis uşile pe 23 martie, după ce autorităţile au impus încetarea activităţii, ca măsură de limitare a răspândirii pandemiei de COVID-19.

Mallurile Veranda, Park Lake şi Unirea Shopping Center din Bucureşti sunt doar câteva dintre centrele comer­ciale care au solicitat în ultima săptă­mână certificate de urgenţă care atestă întreruperea totală sau parţială a activităţii.

Certificatul privind starea de urgenţă este eliberat de Guvernul României, prin Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, companiilor afectate economic de efectele pandemiei de COVID-19, pentru ca acestea să poată beneficia de scutiri la plata utilităţilor sau a chiriei. Lista cu firmele care aplică pentru obţinerea acestui certificat se actualizează de la o zi la alta.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO