Companii

Managerul spitalului cu cea mai rapidă ascensiune vine la ZF Pharma Summit

Alina Ambrozie, directorul executiv al spitalului Ponderas din Capitală

Alina Ambrozie, directorul executiv al spitalului Ponderas din Capitală

Autor: Ioana David

10.09.2014, 00:05 1267

Alina Ambrozie, directorul executiv al spitalului Ponderas din Capitală, unitate specializată pe servicii de chirurgie a obezităţii, vine la ZF Pharma Summit, eveniment pe care ZF îl organizează pe 29-30 septembrie. Alina Ambrozie este de altfel şi unul dintre acţionarii minoritari ai spi­talului, business controlat de soţul ei, medicul chirurg Cătălin Co­păescu.

Ponderas, o investiţie de 13 mil. euro, s-a aflat în 2013, al doilea an integral de funcţionare pe piaţa locală, pe locul doi în topul celor mai mari spitale private din ţară (clasament realizat în funcţie de codul CAEN corespunzător activităţii de spital) şi să realizeze un profit de aproximativ 0,1 milioane de euro.

În 2013, Ponderas a realizat o cifră de afaceri de peste 7 milioane de euro, iar anul acesta principalul proiect al companiei este mutarea într-un spaţiu nou, dublu ca suprafaţă comparativ cu cel în care operează în prezent.

De profesie medic chirurg, Alina Ambrozie a renunţat să mai practice această meserie în momentul în care a preluat conducerea executivă a spitalului.

Investiţiile în sectorul de sănătate reprezintă una dintre temele de discuţie de la ZF Pharma Summit, evenimentul care a ajuns la a treia ediţie şi care îi aduce la masa discuţiilor pe cei mai mari jucători de pe piaţa de servicii medicale private, din sectorul medicamentelor, auto­rităţile, dar şi manageri din clinici şi spitale de stat.

Timp de două zile, centrul de greutate în Sănătate se mută la ZF Pharma Summit, unde vor fi dezbătute cele mai fierbinţi subiecte ale mo­mentului.

 

ZF Pharma Summit ’14 va avea loc pe 29 şi 30 septembrie. Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina evenimentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO