Companii

Michele Nusco: Zona Dimitrie Pompeiu – Pipera este acum cel mai important pol de business din ţară şi continuă să se extindă

Michele Nusco, CEO şi fondator Nusco Imobiliara

Michele Nusco, CEO şi fondator Nusco Imobiliara

Autor: Bogdan Alecu

21.12.2023, 18:30 518

♦ Zona definită de bulevardele Pipera, Dimitrie Pompeiu, alături de Floreasca şi Barbu Văcărescu a devenit cel mai important pol de business din România şi continuă să se extindă datorită proiectelor dezvoltate atât de primărie – care va moderniza Dimitrie Pompeiu şi îl va conecta de Pipera, dar şi de sectorul privat, care continuă să dezvolte noi proiecte şi funcţiuni.

Dezvoltarea noului sediu al Infineon, gigantul german din indus­tria semiconductorilor, anunţul mo­der­nizării bdului Dimitrie Pompeiu şi lărgirii sale la două benzi pe sens, alături de proiectul Nusco City dintre bdul Pipera şi Dimitrie Pompeiu transformă zona într-un pol de dezvoltare care va continua să atragă investiţii de sute de milioane de euro în următorii ani.

„Deja este cel mai important pol de business din ţară şi continuă să crească. Din acest motiv, şi la Nusco City nu vom miza numai pe rezi­denţial, ci vom veni în completare cu servicii, birouri, hotel dar şi şcoli alături de un parc la care deja lucrăm. Vom dezvolta infrastructură cu toate serviciile necesare. Spre exemplu, legătura dintre Dimitrie Pompeiu şi bdul Pipera noi deja am construit-o pe terenul nostru“, a spus Michele Nusco, CEO şi fondatorul Nusco Imobiliara.

Nusco Imobiliara a demarat pro­iectul Nusco City în iarna anului 2020 şi a livrat prima fază în Q2 2023. Faza a doua se află în plină dezvoltare, con­strucţia începând în această toam­nă şi va livra primele unităţi în trimestrul al treilea 2025. Con­struc­torul proiectului Nusco City este com­pania Pedro Construct. Mas­ter­planul proiectului mixed-use Nusco City acoperă pe suprafaţa sa şi saloa­nele de evenimente şi showroomu­rile companiei de pe bulevardul Pipera.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO