Mihai Georgescu, fostul şef al Wrigley, numit de grupul turcesc ETI în fruntea operaţiunilor regionale

4 apr 2017 Autor: Mădălina Panaete

Grupul turcesc ETI, care a deschis la jumătatea anului trecut o fabrică de dulciuri la Craiova, l-a numit pe Mihai Georgescu în funcţia de Head of Central and Eastern Europe,  la Bucureşti, conform datelor de pe site-ul LinkedIn.

Anterior, el a fost managing partner în cadrul Sandori Distribution SRL. În perioada 2013-2015, el a condus producătorul de ciocolată Kandia, care deţine o fabrică în Bucureşti. Înainte de a prelua cârma Kandia, el a condus timp de 21 de ani subsidiara locală a Wrigley, care are în portofoliu mărci precum Orbit sau Winterfresh.

Executivul, absolvent al Universităţii Politehnica Bucureşti, s-a angajat în cadrul Wrigley după finalizarea studiilor, în ianuarie 1992.

ETI a deschis la jumătatea anului trecut o fabrică de dulciuri după o investiţie de circa 40 de milioane de euro, conform ultimelor date. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.04.2017

 
Cuvinte cheie:
Wrigley
, georgescu
, numire
, fost sef
, operatiuni
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide