Companii

Newpharma Romania şi producătorul de cosmetice Farmec lansează o soluţie de îngrijire a tenului care foloseşte inteligenţa artificială

Newpharma Romania şi producătorul de cosmetice Farmec...

Autor: Cristina Bellu

28.12.2023, 13:01 339

Newpharma România, subsidiara locală a grupului belgian care aplică inteligenţa artificială şi tehnologiile digitale în zona farma şi parafarma, a încheiat un parteneriat cu producătorul român de cosmetice Farmec Cluj Napoca prin care va oferi recomandări personalizate clienţilor printr-o aplicaţie de scanare a tenului.

Prin intermediul acestei aplicatii utilizatorii îşi pot evalua pielea si primesc recomandari personalizate dintr-un catalog de produse, inclusiv cele din portofoliul producătorului de cosmetice Farmec.

"Inovatia si tehnologia vor deveni elemente esentiale pentru gestionarea sanatatii, si vedem aceasta initiativa ca pe un prim pas catre aceasta directie, oferindu-le oamenilor instrumentele necesare pentru a-si imbunatati eficienta ingrijirii pielii.", spune Razvan Vlasin, CIO al Newpharma Group.

Proiectul pilot bazat pe tehnologia IA va fi lansat in România în primăvara anului viitor, potrivit Newpharma.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO