Companii

Nordis Travel, agenţia de turism a grupului Nordis, a încheiat anul trecut cu venituri de 4,5 mil. euro: „România se află în topul preferinţelor turiştilor pentru vacanţa de Paşte“. Cea mai scumpă vacanţă vândută de agenţia de turism în perioada Sărbătorilor Pascale este un pachet în Bora Bora, în valoare de 38.000 euro

Nordis Travel, agenţia de turism a grupului Nordis, a...

Autor: Miruna Diaconu

12.04.2022, 09:00 222

Nordis Travel, agenţia de turism a grupului Nordis, a vândut anul trecut vacanţe în valoare de 4,5 milioane euro, fiind de altfel şi primul an de activitate. Agenţia de turism a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2020, iar de atunci şi până în prezent circa 6.000 de oameni au călătorit cu Nordis Travel.

Pentru vacanţa de Paşte, agenţia de turism are doar 80 de rezervări, însă numărul de persoane ajunge la circa 200 de turişti care vor merge în vacanţă cu Nordis Travel.

„Pentru vacanţele de Paşte avem aproximativ 80 de rezervări, înţelegând aici prin rezervare atât rezervările pentru o persoană (mai rare), cât şi cele pentru două persoane sau grupuri de familii. Dacă vorbim despre număr de persoane, sunt deja aproximativ 200 de persoane care îşi vor petrece sărbătorile pascale în călătorii sau minivacanţe organizate de Nordis Travel. Cu menţiunea că în aceste zile primim preponderent cereri pentru Paşte şi telefoanele sună încontinuu. În topul prefe­rinţelor se află destinaţii din România, Egipt, Grecia (în special insula Creta) şi Spania“, spune Anca Drugan, CEO Nordis Travel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO