Companii

Obiectivul reţelei de clinici Gral Medical: afaceri de 18,5 milioane euro, în creştere cu 23%

Obiectivul reţelei de clinici Gral Medical: afaceri de 18,5 milioane euro, în creştere cu 23%

Autor: Emil Popescu - Mediafax

01.03.2012, 00:00 181

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 18,5 milioane euro, în creştere cu 23% faţă de valoarea din 2011.

"Creşterea va fi susţinută în continuare de segmentul retail, segment care s-a dublat în ultimii ani pentru companie. Proiectele de dezvoltare iniţiate în ultimii ani vor ajunge la un prag ridicat de rentabilitate, iar cifra de afaceri generată de acestea vor împinge compania către ţinta de 18,5 milioane euro", potrivit reprezentanţilor firmei Gral, controlată de soţii Georgeta şi Robert Şerban.

Compania menţionează totodată că va finaliza anul viitor construcţia unui spital printr-o investiţie greenfield de aproape 30 milioane euro. Anul trecut, grupul Gral Medical a avut afaceri în valoare de 15 milioane de euro, în urcare cu 20% faţă de anul 2010. În prezent compania are 14 clinici, în Prahova, Argeş, Dolj, Vrancea şi Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO