Companii

(P) 6 motive să organizezi un eveniment corporate la Ana Hotels

(P) 6 motive să organizezi un eveniment corporate la Ana...

Autor: Publicitate

14.03.2023, 12:34 161

LOCAŢII INEDITE

Fiecare locaţie din grupul Ana Hotels se remarcă prin specificul zonei în care este situată. Fie că alegi aerul proaspăt de munte de la Ana Hotels Poiana Braşov, briza mării de la Ana Hotels Europa sau oaza de verdeaţă din mijlocul capitalei de la Crowne Plaza Bucharest, suntem siguri că participanţii la eveniment vor aprecia beneficiile extra aduse de poziţionarea strategică a locaţiilor noastre – relaxare la Spa şi piscină, drumeţii pe cărări de munte, plimbări pe malul mării.

ADAPTABILITATE

Evenimentul tău corporate merită locaţia ideală care să se adapteze uşor cerinţelor tale, să dispună de săli modulare cu lumină naturală, foaiere spaţioase şi terase amenajate, care pot găzdui diferite tipuri de evenimente, de la întâlniri de afaceri şi traininguri, până la congrese medicale, lansări de produse sau cine de gală. Sălile sunt dotate cu echipamente de ultimă generaţie, inclusiv echipamente speciale ce pot fi oferite la cerere.

Centrul de conferinţe de la Crowne Plaza Bucharest, cu o suprafaţă de 2300 mp, îţi pune la dispoziţie 15 săli moderne şi o grădină generoasă. Sălile beneficiază de lumină naturală şi majoritatea au acces la terase şi grădina cu pini.

Centrul de conferinţe de la Ana Hotels Sport, cu o suprafaţă de 1200 mp, îţi pune la dispoziţie 11 săli versatile care beneficiază de lumină naturală, dedicate atât evenimentelor mari, cu până la 500 de participanţi, dar şi celor de mici dimensiuni.

Situat la câţiva paşi de malul mării, Centrul de conferinţe de la Ana Hotels Europa, cu o suprafaţă de 900 mp, dispune de 7 săli cu lumină naturală în care poţi organiza evenimente cu până la 500 de participanţi.

PERSONALIZARE

Îţi doreşti pentru invitaţii tăi un eveniment original, personalizat, în sală, grădină sau la piscină? De la congrese, conferinţe, traininguri, workshopuri, lansări de produse, până la teambuildinguri şi petreceri de Crăciun, echipa noastră de specialişti se va asigura că fiecare eveniment va avea personalitate şi va fi adaptat cerinţelor tale.

MENIURI VARIATE

Credem şi în importanţa unei experienţe delicioase prin adoptarea a 4 elemente care ne diferenţiază: atmosfera, creativitatea bucătarilor, preparatele sănătoase, bazate pe ingrediente locale si meniurile personalizate. Oferim o paletă variată de opţiuni – de la pauzele de cafea revigorante cu patiserie homemade, la finger food buffet sau cine festive cu live cooking – tu decizi ce se potriveşte conceptului evenimentului tău. Bucătarii noştri, Doru Bar, Răzvan Roşu şi Giovani Diana reuşesc să îmbine perfect tradiţia cu inovaţia şi creativitatea în modul de abordare a preparatelor.

PROFESIONALISM

De-a lungul anilor, echipele de organizare evenimente de la Ana Hotels au dat dovadă de profesionalism, atenţie la detalii şi adaptabilitate. Numeroasele evenimente de succes sunt dovada vie a implicării şi a pasiunii membriilor echipelor noastre. Pentru reuşita oricărui eveniment, un event manager dedicat se va ocupa de planificarea şi implementarea tuturor aspectelor care fac diferenţa.

 

SUSTENABILITATE

La Ana Hotels, grija faţă de mediul înconjurător este una dintre cele mai importante valori. “Go Green” a fost deviza noastră atunci când am decis instalarea staţiilor de încărcare pentru maşini electrice în parcările hotelurilor noastre. Peste 60.000 de recipiente din plastic de unică folosinţă erau utilizate anual pentru consumabilele din băile hotelurilor noastre. Conştienţi de faptul că prin acţiuni simple de prevenire a generării deşeurilor de ambalaje putem avea o contribuţie semnificativă la protejarea mediului înconjurător şi reducerea emisiilor de CO2, am redus consumul de plastic prin înlocuirea recipientelor de unică folosinţă cu recipiente reutilizabile. Crowne Plaza Bucharest face parte din IHG Green Engage Program.

Pentru detalii şi rezervări:

Ana Hotels Europa: 0241 702 810 I sales-hoteleuropa@anahotels.ro

Ana Hotels Poiana Braşov: 0268 407 330 reservation-hotelsport@anahotels.ro

Crowne Plaza Bucharest: 021 224 00 34 I bucharest@crowneplaza.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO