Companii

Pfizer aduce la conducerea businessului local un manager care a lucrat pentru Lehman Brothers

Pfizer aduce la conducerea businessului local un manager...

Autor: Ioana David

24.04.2014, 00:06 437
Compania americană Pfizer, care se află pe locul cinci în topul celor mai mari jucători de pe piaţa farmaceutică locală, l-a numit pe Nolan Townsend în poziţia de country manager pentru România. El îl înlocuieşte pe Gregory Reeder promovat în poziţia de marketing head , Europe Vaccines în cadrul Pfizer.
 
Potrivit companiei, anterior acestei numiri din Ro­mânia, Nolan Townsend a fost country manager în Ucraina, iar în timpul mandatului a deţinut funcţia de pre­şedinte al Comitetului pe probleme de sănătate din cadrul Camerei de Comerţ Americane din Ucra­ina şi preşedinte al Asociaţiei de cercetare şi dez­voltare a producătorilor din domeniul farmaceutic.
 
 
Şef peste afaceri de aproape 140 mil. euro
 
De origine americană, Nolan Townsend a început să lucreze în cadrul gigntului american Pfizer în 2003 ca membru al diviziei de corporate finance. Ulterior a lucrat şi în departamente precum corporate strategy, business operations, marketing şi general management în sediul central de la New York şi în ţări din Asia şi Europa de Est. El are un MBA în cadrul Harvard Business School şi o diplomă în economie în cadrul Universităţii din Pennsylvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO