Companii

Primăria Sectorului 2 vrea să contracteze, prin licitaţie publică, servicii de salubrizare, valoarea contractului fiind de 2,06 miliarde lei, pe o perioadă de 8 ani

Primăria Sectorului 2 vrea să contracteze, prin...

Autor: Roxana Rosu

25.07.2022, 14:34 82

Primăria Sectorului 2 vrea să contracteze, în urma unei licitaţii organizată pe SEAP, servicii de salubrizare, valoarea contractului fiind de 2,06 miliarde lei fără TVA, pe o perioadă de 96 de luni.

Primarul sectorului 2 este  Radu Mihaiu din partea USR Plus.

Contractul de concesiune include colectarea separată şi transportul deşeurilor, colectarea separată, transport separat şi sortarea, măturatul, spălatul, stropirea şi întreţinerea căilor publice, curăţarea şi transportul zăpezii şi menţinerea străzilor în funcţiune pe timp de polei sau de îngheţ, colectarea cadavrelor animalelor de pe domeniul public şi predarea acestora către unităţile de ecarisaj sau către instalaţiile de neutralizare.

Valoarea anuală a redevenţei este de 9,1 milioane lei pe an.

Potrivit caietului de sarcini, va fi necesară sortarea deşeurilor reciclabile colectate separat (menajere, similare, din pieţe şi din coşurile stradale). Deşeurile se vor sorta în staţii de sortare autorizate.

Primăria sectorului 2 spune că în aria vizată sunt 377.268 de rezidenţi în anul 2024 (primul an de operare),  iar numărul de gospodării individuale este de circa 29.992.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO