Companii

Producătorul de ambalaje din hârtie Segezha Packaging, cu o fabrică în Ploieşti: Economia României manifestă semne evidente de recesiune. Lipsa măsurilor face ca aceasta să se instaleze cu certitudine

Producătorul de ambalaje din hârtie Segezha Packaging,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.07.2023, 17:40 2916

Segezha Packaging furnizează ambalaje din hârtie către cinci sectoare - materiale de construcţii, segmentul alimentar, industria chimică, produse agricole şi reciclare.

Producătorul de ambalaje din hârtie Segezha Packaging a trecut de la profit la pierdere în 2022, însă şi-a majorat afacerile cu 31%, până 102,6 milioane de lei, iar pentru 2023 vizează o creştere de 10%. Din totalul veniturilor raportate pentru anul trecut, aproape 20% au fost obţinute din exporturi.

„Pentru acest an, cele mai mari provocări sunt creşterea cotei de piaţă în România, Bulgaria şi ţările ex-iugoslave, corelarea creşterii preţurilor materiilor prime cu preţurile de vânzare şi asigurarea personalului calificat pentru activităţile operaţionale“, a spus Cristian Banarie, directorul fabricii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO