Companii

Producătorul de anvelope Michelin caută peste 80 de oameni pentru fabrica de la Zalău, judeţul Sălaj

Producătorul de anvelope Michelin caută peste 80 de...

Autor: Laurentiu Cotu

08.12.2023, 16:30 314

Michelin România, parte a grupului francez Michelin, unul dintre cei mai mari producători de anvelope la nivel mondial, are disponibile în prezent 82 de locuri de muncă pentru fabrica de la Zalău, potrivit informaţiilor existente pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. 

Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru operatori la prelucrarea cauciucului (48), electricieni de întreţinere şi reparaţii (14) sau ingineri automatişti (10), potrivit AJOFM Sălaj. Compania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 4.698 de angajaţi, cu 304 angajaţi mai mult decât în 2021.

Mi­chelin deţine în România trei fabrici - două la Zalău (una de cord metalic şi una pentru anvelope de camion şi utilaje) şi încă una la Floreşti, unde produce exclusiv anvelope pentru autoturisme sub brandurile Kleber, care reprezintă aproximativ trei sferturi din producţie şi BF Goodrich, conform unor informaţii oferite anterior de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO