Companii

Producătorul de ţevi Pipelife România ţinteşte afaceri de peste 6 mil. euro

Producătorul de ţevi Pipelife România ţinteşte afaceri de peste 6 mil. euro

Foto Shutterstock

Autor: Laurentiu Cotu

25.06.2012, 00:03 632

Producătorul de ţevi din plastic Pipe­life România, subsidiara locală a grupului Pipelife, format dintr-un joint-venture al Solvay (Belgia) şi Wienerberger (Austria), se aşteaptă anul acesta la afaceri totale de 27,3 mil. lei (6,2 mil. euro), mai mult cu 88% faţă de anul trecut. Compania a încheiat anul 2011 cu o cifră de afaceri de 14,5 mil. lei (3,4 mil. euro).

"Pentru acest an ne-am bugetat o cifră de afaceri de peste 27 milioane de lei, în creştere faţă de anul trecut. Numărul de angajaţi va ajunge la 25 de persoane până la finalul anului", a spus George Ghimpu, financial manager Pipelife România.

Compania produce şi comercializează sisteme integrate de conducte şi elemente de îmbinare pentru transportul fluidelor, energiei şi informaţiei. Sediul local Pipelife România este în Bucureşti, însă compania mai deţine depozite în Cluj, Oradea şi în Capitală. Vânzările companiei se derulează cu precădere prin firmele de construcţii de pe piaţa locală.

Compania Pipelife România a fost înfiinţată în anul 1996 la Bucureşti, cu principal domeniu de activitate fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor şi profilelor din material plastic. De la intrarea pe piaţa locală Pipe­life România a investit mai mult de 12 mil. euro în dezvoltarea companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO