Companii

Proprietarii Expur vor investi 10 mil. euro în modernizarea fabricilor de ulei din Slobozia şi Urziceni

Autor: Mediafax

24.10.2011, 00:00 348

Conducerea grupului francez Sofiproteol i-a transmis premierului Emil Boc că intenţionează să investească în acest an 10 milioane euro pentru modernizarea tehnologică a celor două fabrici de procesare a seminţelor oleaginoase pe care le deţine de anul trecut în Slobozia şi Urziceni.

Delegaţia grupului francez, condusă de preşedintele Xavier Beulin şi directorul general Philippe Tillous-Borde, a fost primită de şeful Guvernului la Palatul Victoria, pentru o discuţie legată de proiectele de investiţii ale grupului în România în următorii ani.

Executivul spune că grupul francez şi-a exprimat disponibilitatea de a investi anul acesta 10 milioane euro pentru modernizarea tehnologică a celor două fabrici de procesare a seminţelor oleaginoase din Slobozia şi din Urziceni. Holdingul francez Sofiproteol a cumpărat anul trecut de la compania americană Alimenta producătorul de ulei Expur.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO