Companii

Provocările din piaţa jucăriilor Edda Fey, VarunaS: „Ne vedem nevoiţi să închidem din magazine, să ne orientăm mai mult pe online, pe distribuţie“

Businessul VarunaS a pornit în urmă cu 25 de ani în Timişoara şi este specializat în distribuţia şi retailul de jucării.

Businessul VarunaS a pornit în urmă cu 25 de ani în Timişoara şi este specializat în distribuţia şi retailul de jucării.

Autor: Georgiana Mihalache

22.03.2022, 18:00 125

VarunaS a mai păstrat magazine fizice în Iaşi şi Timişoara în urma restricţiilor din pandemie Afacerile companiei au crescut double digit în 2021.

VarunaS, companie care activează în do­meniul retailului şi distribuţiei de jucării, a crescut cu două cifre la nivel de cifră de afaceri în 2021 faţă de 2020, ceea ce a dus businessul la circa 14 mil. lei, din calculele ZF făcute pe baza datelor de la companie. Provocările în urma pandemiei de COVID-19 s-au reflectat însă în strategia firmei, care a închis o parte dintre maga­zi­nele pe care le avea în mall.

„Anul trecut a fost unul bun, atât din punc­tul de vedere al creşterii cifrei de afa­ceri, cât şi al profitabilităţii, amândouă au în­registrat un trend ascendent, au crescut cu două cifre, în jur de 14 mil. lei, estimativ. Provocările pandemiei ne-au influenţat deci­ziile de dezvoltare a afa­ce­rii. Ne vedem nevoiţi să închidem din ma­gazine, să ne orientăm mai mult pe online, pe distribuţie, chiriile sunt foarte mari. Faptul că nu mai puteau clienţii să vină în maga­zi­ne ne-a afectat foarte mult, maga­zinele noas­tre fiind în mall. Mai avem două maga­zine în Timişoara şi Iaşi“, a explicat pen­tru ZF Edda Fey, pro­prietara VarunaS.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO