Remon Vos, şeful grupului logistic CTP: Avem 200.000 mp de spaţii industriale în construcţie în România şi planuri de investiţii de 250 mil. euro

30 ian 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Remon Vos, CEO CTP: „În ultimele 24 de luni, am investit peste 250 mil. euro şi plănuim să investim un volum similar şi în următoarele 24 de luni. Ne gândim de asemenea să deschidem alte parcuri de business în alte oraşe regionale, precum Braşov, Iaşi şi Bacău. Planul nostru este să ajungem în 2018 la un milion de metri pătraţi închiriabili“

CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spaţii logistice şi industriale de pe piaţa locală, are în plan să investească un sfert de miliard de euro în România în următorii doi ani, spune Remon Vos, CEO-ul companiei. Dezvoltatorul are în construcţie în prezent peste 200.000 de metri pătraţi în mai multe oraşe din ţară şi vrea să ajungă la un milion de metri pătraţi pe piaţa locală până în 2018.

„În ultimele 24 de luni, am investit peste 250 mil. euro şi plănuim să investim un volum similar şi în următoarele 24 de luni. Ne gândim de asemenea să deschidem alte parcuri de business în alte oraşe regionale, precum Braşov, Iaşi şi Bacău. În plus, vom realiza o extindere pentru retailerul Profi în Cluj-Napoca. Planul nostru este să ajungem în 2018 la un milion de metri pătraţi închiriabili“, spune Remon Vos.

Peste două treimi din portofoliul CTP sunt localizate în Bucureşti. Porto­foliul de proprietăţi industriale şi depozite al companiei, construit şi închiriat complet, este de aproximativ 600.000 de metri pătraţi, la care se adaugă 200.000 de metri pătraţi aflaţi acum în construcţie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.01.2017

 
Cuvinte cheie:
Remon Vos
, CTP
, spaţii industriale
, construcţie
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide