Retail&Agrobusiness

Cora duce în Bacău serviciul de livrare la domiciliu. „Vom activa acest serviciu în toate cele 11 magazine Cora din ţară“

Cora duce în Bacău serviciul de livrare la domiciliu....

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.07.2017, 00:03 433

În absenţa expansiunii pe formatul clasic de magazine, Cora se uită către extinderea vânzărilor prin magazinul online.

Lanţtul de hipermarketuri Cora a dus şi în Bacău şi în zonele limitrofe serviciul de livrare la domiciliu, după ce proiectul a fost implementat în Bucu­reşti, Constanţa, Cluj-Napoca.

„Spuneam că ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment (livrarea la domiciliu – n. red.), care are un mare potenţial şi în România. Bacău este un oraş important pentru grupul nostru, suntem aici din 2012. Mă bucur că suntem în grafic, nu ne oprim aici şi ne dorim să activăm, în timp, acest ser­viciu în toate cele 11 ma­gazine Cora din ţară“, spune Thierry Destail­leur, directorul general al Cora România.

O comandă făcută prin intermediul cora.ro este livrată la domiciliu în schim­bul sumei de 15 lei. Serviciul aco­peră municipiul Bacău, precum şi loca­lităţile Nicolae Bălcescu, Lilieci, He­meiuş, Mărgineni, Sărata, Măgura, Luizi Călugăra, Letea Veche, Săuceşti, Bogdan Vodă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO