Retail&Agrobusiness

Domo îşi schimbă din nou echipa de management. Rămâne doar CEO-ul

Domo îşi schimbă din nou echipa de management....

Autor: Cristina Roşca

02.09.2015, 16:49 1633

Retailerul electroIT Domo şi-a schimbat echipa de management, aducând noi executivi care să conducă departamentele financiar, resurse umane, vânzări şi marketing. Singura constantă este CEO-ul companiei, sud-coreeanul Kim Koellner, care ocupă această poziţie din 2013. Schimbări în echipa de management a retailerului au avut loc de mai multe ori în ultimii ani.

Compania a trecut de asemenea prin mâinile mai multor acţionari iar businessul a traversat o perioadă dificilă, fiind restructurat de mai multe ori în ultimii ani.

De altfel, Samsung Electronics România, reprezentanţa locală a gigantului sud-coreean, a cerut recent insolvenţa companiei Family Home Concept (fosta Domo Retail SA), potrivit site-ului Tribunalului Bucureşti. În primăvara acestui an, oficialii companiei afirmau că Domo Retail (actualmente Family Home Concept) este cea care operează reţeaua de magazine.

Acum reprezentanţii Domo spun că Domo SRL este compania care operează brandul DOMO, cele 75 de magazine şi domeniul domo.ro. Ei nu precizează de cât timp operează această companie – Domo SRL – magazinele cu acelaşi nume şi nici care este activitatea Family Home Concept SRL (Fosta Domo Retail SA). O sentinţă în acest dosar nu este încă publică pe site-ul tribunalului.

„DOMO pregăteşte un nou model de business pentru o piaţă a viitorului. Pornim la drum cu o echipă consolidată, care va contribui prin expertiza sa în implementarea noii viziuni a companiei”, a declarat Kim Koellner. Noii executivi ai Domo sunt Anca David - CFO, Adelina Fronea - director de resurse umane, Elena Cristina Costăchescu - Chief Marketing Officer, Luminiţa Cristina Moise – director economic şi Irinel Popescu -  International Sales Director România & Moldova.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO