Retail&Agrobusiness

Fondatorul Miele: Subsidiara din România are una dintre cele mai rapide creşteri dintre ţările în care activăm

Markus Miele (stânga) şi Reinhard Zinkann sunt a patra generaţie de proprietari ai brandului Miele. Vânzările companiei din România sunt conduse de Loredana Butnaru.

Markus Miele (stânga) şi Reinhard Zinkann sunt a patra generaţie de proprietari ai brandului Miele. Vânzările companiei din România sunt conduse de Loredana Butnaru.

Autor: Mădălina Panaete

24.06.2016, 00:06 548
Markus Miele, unul dintre proprietarii producătorului german de electrocasnice de lux Miele, spune că trendul ascendent al vânzărilor filialei locale a continuat şi în acest an, în primele cinci luni compania având afaceri mai mari cu peste 50%.
 
„Aceasta este una dintre cele mai rapide creşteri în rândul ţărilor în care Miele îşi desfăşoară activitatea“, a declarat Markus Miele, antreprenorul care controlează împreună cu Reinhard Zinkann o companie cu afaceri de 3,5 miliarde de euro la nivel mondial, activă în 47 de ţări prin subsidiarele proprii de vânzări şi în 50 de ţări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor.
 
Miele Appliances, divizia de retail a grupului german, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 15,7 milioane de lei, în creştere cu 66% faţă de anul precedent. Cu acest rezultat, businessul Miele din România l-a depăşit pentru prima dată pe cel din Bulgaria, dar rămâne în urma celui din Ungaria, conform datelor furnizate anterior de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO