Retail&Agrobusiness

Importatorul J&B şi Johnnie Walker, afaceri cu 15% mai mari anul acesta

Importatorul J&B şi Johnnie Walker, afaceri cu 15% mai...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.08.2014, 00:06 190
PPD România, unul dintre cei mai mari importatori de bău­turi spirtoase de pe piaţa locală, şi-a bugetat pentru acest an afaceri de 153 mil. lei (circa 35 mil. euro), în creştere cu 15% comparativ cu anul precedent, se arată într-un document transmis de companie.
 
PPD România este parte din grupul cipriot Photos Photiades Distributors şi este distribuitorul exclusiv al pro­duselor din portofoliul Diageo, liderul pieţei mondiale de bău­turi spirtoase. De asemenea, în ultimul an, compania şi-a adău­gat în portofoliu şi brandurile producătorului italian Gruppo Campari şi vinurile Alira produse de compania locală WineRo.
 
La începutul acestui an, PPD România a devenit distri­buitorul local al produselor San Pellegrino, unul dintre cele mai cunoscute branduri de apă minerală şi băuturi răcoritoare din lume. Prin acest parteneriat distribuitorul a intrat pe piaţa apelor minerale, un segment dominat de antreprenori locali.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO