Retail&Agrobusiness

Mazda deschide un nou showroom în Timişoara, cu o investiţie de jumătate de milion de euro, prin dealerul Premier Motors

Mazda deschide un nou showroom în Timişoara, cu o...

Autor: Alexandra Cepăreanu

02.03.2018, 17:47 1221

Premier Motors, partenerul Mazda, a deschis un nou punct de vânzare în Timişoara, care se întinde pe o suprafaţă de 350 metri pătraţi şi a costat compania 500.000 de euro, potrivit companiei.

Prin investiţia de 500.000 de euro în noul showroom, care se întinde pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, Premier Motors îşi propune vânzarea a 80 de autoturisme în 2018. Prin deschiderea acestei noi reprezentanţe, compania Mazda a ajuns la 16 locaţii în România.

„Suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea unui now showroom Mazda alături de partenerul nostru Premier Motors, care reconfirmă colaboarea eficientă de până acum”, a scris Cristian Rigu, Country Manager Mazda România, în comunicatul trimis Ziarului Financiar.

Producătorul japonez îşi consolidează prezenţa pe piaţa din vestul ţării prin deschiderea noului showroom care va avea expuse 12 maşini, şase în interior şi şase afară şi va oferi clienţilor consultanţă, furnizare de piese şi accesorii originale, îndrumare şi consiliere.

„Investiţia din Timişoara vine în întâmpinarea cererii crescute de care se bucură modelele Mazda, manifestate atât pe fondul general al unui potenţial economic ridicat în zona de Vest a ţării, cât şi de tendinţele de creştere din piaţă în raport cu marca japoneză”, a declarat Radu Negrilă, director general Premier Motors.

Showroom-ul Mazda este prima etapă a proiectului de dezvoltare Premier Motors în Timişoara, urmând ca în viitorul apropiat să înceapă demersurile unei noi investiţii destinate zonei de service, a adăugat Radu negrilă în comunicat.

Compania Premier Motors a fost înfiinţată în 2005 şi are ca activitate de bază importul de piese auto originale din Germania, iar din 2009 a început să vândă autovehiculele.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO