Retail&Agrobusiness

O antreprenoare din Călăraşi: M-am transformat în recuperator de bani. Sunt oameni de afaceri neserioşi

Gabriela Ilisei Ţăranu

Gabriela Ilisei Ţăranu

Autor: Mădălina Panaete

28.06.2016, 00:05 959

Gabriela Ilisei Ţăranu, administrator şi acţionar al companiei Prima Nova din Că­lăraşi, societate activă în domeniul creşterilor puilor de carne, spune că de câţiva ani nu a mai putut să crească producţia din cauza faptului că nu poate recupera banii de la mai mulţi parteneri de afaceri.

„Eu ca proprietar de firmă şi ca inginer zootehnist, nu pot să-mi practic efectiv meseria pentru că m-am transformat în recuperator de bani. Lucrurile funcţionează cu o mare neseriozitate din partea unor parteneri români şi străini. Nu există contracte care să fie vala­bile, nu ai siguranţa că încasezi documentele de plată şi nu există instanţă care să-ţi dea drep­tate deşi practic ai dreptatea în mână”, a declarat antreprenoarea în cadrul conferinţei „Ca­pitalul privat românesc - o şansă pentru dez­voltarea economică a României”, orga­ni­zată de ZF împreună cu Banca Transilvania la Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO