Antreprenori locali

O familie din Giurgiu merge spre afaceri de 2 mil. lei cu o fabrică de napolitane

11 sep 2017 Autor: Mădălina Panaete

Tano Prod Impex, producător de napolitane din judeţul Giurgiu deţinut de antreprenori locali, a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 1,9 mi­li­oa­ne de lei (420.000 de euro), în creştere cu 52% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Astfel, businessul începe să-şi revină după ce a scăzut începând din 2011, an în care cifra de afaceri a producătorului depăşise 5 milioane de lei. Compania, care anul trecut a avut în medie 39 de salariaţi, s-a păstrat însă pe profit net, deşi câştigul a depăşit anul trecut cu puţin 2.000 de lei. Fabrica de dulciuri Tano a fost înfiinţaă în toamna anului 2002 şi face parte din grupul de firme Ghe. Stubeanu, conform informaţiilor de pe site-ul companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.09.2017

 
Cuvinte cheie:
giurgiu
, afaceri
, fabrica
, familie
, trecut
, cifra de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide